14 mrt

Fiscaal Adviseur

Ben (of ken) jij iemand die toe is aan een nieuwe uitdaging als belastingadviseur en woon je in de regio Bleiswijk of Schiphol? Lees dan vooral verder, deel dit bericht en/of neem contact met me op voor meer informatie!

Opdrachtgever is een decentrale, mensgerichte accountants- en adviesorganisatie. Voor jou als fiscaal adviseur betekent dit dat je komt te werken bij een organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. Veel waarde wordt gehecht aan je (eigen) ontwikkeling en samenwerking. Dit resulteert dan ook in een mensgerichte en positieve werksfeer waarbij de klant centraal staat.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als fiscaal adviseur ben je voor klanten in mn het MKB de expert op het gebied van fiscaliteiten. Vanuit jouw deskundigheid en ervaring sta je naast de klant en adviseert over bijvoorbeeld een bedrijfsovername, fusie, juridische structuren, opvolging of beëindiging.

Op de vestiging maak je deel uit van een fiscaal – juridisch team van 7 adviseurs. Je weet op een goede wijze gebruik te maken van de kwaliteiten van je collega’s en je levert een positieve bijdrage aan het team door een kritische blik en het geven van feedback. Binnen dit team is ruimte voor onderlinge coaching en vaktechnische ruggespraak. Daarnaast neem je plaats in een landelijke kennisgroep en volg je interne cursussen.

Een mooie functie bij een ambitieus kantoor met een bijzonder prettige en open cultuur waarin de klant centraal staat.

KENNIS EN ERVARING

  • Diploma wo fiscaal recht of fiscale economie.
  • Klantgerichte instelling, communicatief.
  • Ruime (>7 jaar) ervaring in de fiscale advisering.
  • Affiniteit met huwelijkse voorwaarden, estate planning en financiële planning.

ARBEIDSVOORWAARDEN

De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

INTERESSE?

Bel Peter van Veen 06- 501 25 069 of mail Peter@connectCMC.nl.

related posts