04 mei

Senior Assistent Accountant (Randstad)

..toe aan een volgende stap als assistent accountant en toe aan een werkgever met een open, betrokken sfeer? Neem dan direct contact op! Wij hebben namelijk verschillende banen als senior assistent accountant in de Randstad. Onze opdrachtgever heeft meerdere vestigingen, prettige werkcultuur waarbij de klant centraal staat. Verder wordt gestimuleerd dat je jezelf verder ontwikkelt in het vak en competenties.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als assistent-accountant werk je in een team om de klanten optimaal te bedienen. Die klanten opereren met name in het MKB en deels in de land- en tuinbouwsector.

Je hebt veel vrijheid in je werkzaamheden: zo stel je zelf de jaarrekening, balans en winst- en verliesrekening op en je bent goed in het signaleren van klantspecifieke aandachtspunten. Bij onvolledigheden in de financiële administratie van de klant, ben jij degene die contact zoekt met de ondernemer en hem de juiste vragen stelt.

Je gaat deel uitmaken van een enthousiast accountancy team. Je ontvangt goede begeleiding en alle ruimte om je verder te ontwikkelen.

KENNIS EN ERVARING

– > 5 jaar werkervaring.
– Diploma HBO Accountancy (post HBO AA een pré)
– Je bent kritisch, neemt graag zelf initiatieven en werkt accuraat.
– Je beschikt over commercieel inzicht en gaat klantgericht te werk.

ARBEIDSVOORWAARDEN

De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

INTERESSE?

Bel Peter van Veen 06- 501 25 069 of mail Peter@connectCMC.nl.

related posts