20 mrt

Senior Fiscaal Adviseur (Gorinchem)

Opdrachtgever is een decentrale, mensgerichte accountants- en adviesorganisatie. Voor jou als fiscaal adviseur betekent dit dat je komt te werken bij een organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. Veel waarde wordt gehecht aan je verdere (eigen) ontwikkeling en samenwerking. Dit met oog voor een goede balans tussen werk en privé. Dit resulteert dan ook in een mensgerichte en positieve werksfeer.

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een fiscalist die graag wil samenwerken met het fiscale team in Gorinchem.

Fiscaal generalist

Bij de klanten, voornamelijk actief in het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector, gaat het om een veelheid van aspecten waarbij de fiscus een rol speelt. Dat varieert van vennootschapsbelasting, beoordelen complexe aangiften, bedrijfsovernames, bedrijfsverplaatsingen, samenwerkingsverbanden, bedrijfsbeëindiging, juridische structuren en huwelijk tot andere privéaangelegenheden.

Kantoor Gorinchem telt 51 collega’s. Je komt te werken in het fiscale team bestaande uit drie fiscaal adviseurs en een juridisch adviseur. Binnen dit team is ruimte voor onderlinge coaching en vaktechnische ruggespraak. Naast je directe collega’s, werk je regelmatig samen met de fiscalisten en juristen van de kantoren Raamsdonksveer, Dodewaard en Heythuysen.

Profielschets

– Je hebt meer dan zeven jaar werkervaring in een soortgelijke functie
– Je hebt een afgeronde WO-opleiding fiscaal recht of fiscale economie
– Je bent communicatief en commercieel sterk
– Je woont in de omgeving van Gorinchem (<40 km)
– Affiniteit met de agrarische sector is een pré maar geen must

ARBEIDSVOORWAARDEN

De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

INTERESSE?

Bel Peter van Veen 06- 501 25 069 of mail Peter@connectCMC.nl.

 

related posts