De juiste persoon met de juiste kennis, ervaring en competenties. Die ook nog eens goed past in uw organisatie en bedrijfscultuur. Dat is wat CMC biedt.

Met uw opdracht aan CMC krijgt u toegang tot ons kwalitatieve netwerk. Mensen die wij kennen, mensen die passen in uw omgeving, met de juiste kennis, ervaring en kwaliteiten. Maar niet voordat we ons verdiept hebben in uw organisatie, en we begrijpen wat er exact nodig is aan kennis, ervaring en persoonlijke kwaliteiten. Klopt dat? Dan spreken we van een echte match.

CMC voert executive search uit op basis van no cure no pay. Een beloning volgt na een goede prestatie.

WERVING & SELECTIE

Voor de vervulling van vacatures op management en stafniveau is het vinden van een geschikte kandidaat vaak bepalend voor de kwaliteit en toekomst van de organisatie. Door samen met u scherp te kijken naar de gewenste expertise, competenties en persoonlijkheid kan een goed werving en selectieproces plaatsvinden en de juiste kandidaten worden voorgesteld.

CMC werkt nauw samen met een toonaangevende recruitmentpartner. In het werving en selectieproces wordt hiermee geput uit jarenlange ervaring en expertise. Ook maken we –in overleg- gebruik van een instrumentarium van assessments en psychologische testen. Hierdoor weten we snel en effectief de juiste kandidaat te vinden en voor te stellen.

INTERIM PROFESSIONAL EN MANAGERS

Is er tijdelijke versterking nodig? Dan is het (bijna) altijd een urgente vraag. Toch blijft maatwerk dan cruciaal; de juiste interimmer is snel inzetbaar, vindt snel z’n plek en levert direct output.

Hoe zorgen we er voor dat snelheid de levering van kwaliteit niet in de weg zit? Het antwoord is eigenlijk heel simpel: we kennen uw onderneming, verdiepen ons en begrijpen wat nodig is. Daarnaast kennen we onze kandidaten weten we waar ze goed in zijn. Niet door cv’s en lijstjes, maar uit eigen ervaring en persoonlijk contact. Daardoor kunnen we snel en gericht de passende interimmer aanbieden.

Connect, Management, Consulting:


“ Begrijpen wat nodig is,

Weten waar iemand goed in is,

en dat bij elkaar brengen ”Dat is waar CMC voor staat!

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht